Computers_Boskoop_logo

Computers Boskoop

Voor ZZP’ers en kleine bedrijven!

Opschonen pc/laptop

Verkoop Hard- software

Office 365 en Cloud back-up

Webdesign en Hosting

Computers Boskoop - Abonnementen

Je bestanden in de Cloud? Mails niet meer via de mailserver maar openen met Exchange? Of een abonnement voor One drive, office 365, back-uppen van bestanden en meer... Voor ZZP’ers en kleine bedrijven leveren wij o.a. diensten van verkoop hard- software, bestanden in de Cloud, office 365, Webdesign en hosting, SSL en domein registratie, beveiliging monitoring op afstand, hulp op afstand en het aanleggen van netwerken.

 

Pc of laptop Opschonen?

Als u pc of laptop problemen heeft en u weet niet goed wat er mis is, dan is het verstandig om te beginnen de pc of laptop op te schonen.

Voor € 90,- wordt u pc of laptop
opgeschoond. Wij gaan zorgvuldig met uw bestanden om, wanneer het nodig is wordt er eerst een back-up van de bestanden gemaakt.

De pc kan binnen 3 dagen weer worden opgehaald
mits anders is afgesproken.

Onderzoekskosten

Onderzoekskosten van de computer zijn € 40,- gerekend. Wij repareren de pc tot een limiet bedrag van € 130,- mocht de prijs hoger uitvallen dan krijg je van ons een prijsopgave. Wanneer er geen reparatie uitgevoerd wordt dan betaal je alleen de € 40,- van de onderzoekskosten.

Als je een computer bij ons aanschaft dan vervallen
de onderzoekskosten.

Wij zijn gestopt met het repareren van laptops

APK + beveiliging

Wilt u 1x per jaar uw pc of laptop laten opschonen inclusief een beveiliging abonnement? Dan kan dat bij ons. U betaalt € 90,- per jaar. Wanneer het jaar bijna om is dan krijgt u van ons een telefoon waarin wij vragen om de pc of laptop langs te brengen. Uiteraard bent u vrij om het abonnement ieder moment stop te zetten.

De pc kan binnen 3 dagen weer worden opgehaald mits anders is afgesproken.

 

© Computers Boskoop 2006 - 2021

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.