Levertijd & verzendkosten

Gratis verzending € 49,50.

Bijna alle producten die u op onze webshop tegenkomt zijn leverbaar bij onze leverancier. Zo kunnen wij onze producten snel leveren.

Op deze pagina vindt u de producten met de daarbij aangevende levertijd.


Leveringen:
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of tijdens u bestelling er net iemand voor was. Dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levertijd Notebooks / Tablets:
Indien u op werkdagen bij voorraad voor 13:00 uw bestelling en betaling heeft afgerond zal het pakket de volgende werkdag bij u worden afgeleverd.

Levertijd computers:
Bijna alle Computers worden bij ons voor geïnstalleerd voor de verzending plaats vindt. De levertijd is tussen de 3 tot 5 werkdagen

Computers die al geïnstalleerd bij de leverancier zijn worden indien u op werkdagen bij voorraad voor 13:00 uw bestelling en betaling heeft afgerond zal het pakket de volgende werkdag bij u worden afgeleverd.Levertijd software:
De software wordt geleverd per mail, hier zitten natuurlijk geen verzendkosten aan vast. Na ontvangst van de betaling wordt een leveringsmail verstuurd, met daarbij de downloadlink en  activatiecode.


Heeft u nog vragen mail of bel ons gerust.

Tel: 0628 454 704
Mail: verkoop@computersboskoop.nl